Om oss

Vi i Idealtrykk hjelper til med logomerking av alle slag. Kontakt oss om du lurer på hvordan din bedrift kan profilere seg på best mulig måte.

Hvem er vi?

Idealtrykk startet i det små i 2009, da som et rent tekstiltrykkeri. I de senere år har vi utvidet virksomheten og tilbyr nå de fleste typer profileringsartikler og reklameløsninger.

Teamet vårt er genuint opptatt av at du som kunde får en god opplevelse hos oss, helt fra du tar kontakt til fakturaen er betalt. Med høy servicegrad, stort engasjement og en klar målsetting om å levere rett produkt til rett pris og rett tid, ønsker vi at du skal føle deg trygg med Idealtrykk som samarbeidspartner.

Ta kontakt med oss i dag så skal vi hjelpe deg med profilering av firmaet ditt! Bruk kontaktskjemaet vårt, send oss en e-post på post@idealtrykk.no eller ring oss på 47 28 00 00.

Velkommen til oss!

Vi gjør deg synlig

Idealtrykk er totalleverandør av profileringsartikler og reklameløsninger til bedrifter, lag og foreninger, band, russebusser, skoler og barnehager, utdrikningslag, gutte- og jenteturer og privatpersoner.

Vi leverer det meste av produkter innen profilering, eksponering og reklame.

Arbeidstøy og profileringstøy med din logo og ditt budskap, bildekor, vindusdekor, skilt, bannere, roll-ups, beachflagg, messeutstyr, selvklebende etiketter/klistremerker, samt dekorerte reklameartikler/strøartikler og firmagaver er noe av det vi er eksperter på og kan hjelpe deg med å visualisere og realisere.

Vi tilbyr med andre ord et bredt sortiment av produkter som kan spesialdesignes etter ditt ønske. Vi skal levere produkter med en kvalitet både du og vi kan være stolte av, og som gir best nytteverdi for den investeringen du gjør i reklame- og profileringsprodukter.

Idealtrykk er kjent for god service og rask levering. Vi er fleksible og står på for å møte ditt behov slik at du skal bli fornøyd.

Sortimentet

Vi i Idealtrykk har valgt å satse på en moderne nettløsning for å kunne gi deg førsteklasses service! I en verden der internett dominerer som informasjons- og kommunikasjonsplattform synes vi det er naturlig at hele vårt sortiment er tilgjengelig for deg - 24 timer i døgnet, året rundt.

Her kan du søke blant tusenvis av profilprodukter, både med og uten trykk, og la deg inspirere til ditt neste profileringskjøp.

Korte fakta

Firmanavn
Idealtrykk AS
Org.nummer
922845077
Telefonnummer
47 28 00 00
E-postadresse
post@idealtrykk.no