Tekstiltrykk på klær

Tekstiltrykk handler i alle enkelhet om å trykke en logo, et budskap eller et bilde på ulike typer klær og tekstiler. Valget står i hovedsak mellom trykk eller broderi, men det finnes et stort utvalg muligheter innen disse metodene. Vi trykker med en rekke forskjellige teknikker for å sikre oss at du får det beste produktet til ditt prosjekt.

Alle bruker klær, og klær synes over alt. Ved å sette din firmalogo, eller ditt budskap, på klesplagg skapes flere gode effekter:

- Logo og bedriftsnavn plasseres i et miljø der det naturlig hører hjemme.
- Lettere å huske for publikum.
- Det dannes et internt felleskap kollegaer imellom.
- Man øker eksponering og synlighet for egen logo.

Dette er en smart og rimelig måte å markedsføre seg på.

Idealtrykk tilbyr et bredt sortiment av profilklær som kan spesialdesignes etter ditt ønske. Vi leverer kampanjeklær, arbeidstøy, sportsklær, uniformer og teambekledning, og samarbeider med gode leverandører som sikrer deg et produkt og en kvalitet både du og vi kan være stolte av. Det være seg på arbeidsplassen, på idrettsbanen, i hjemmet eller ved sosiale anledninger.

Forskjellige typer tekstiltrykk


Silketrykk

Silketrykk, eller serigrafi som det også kalles, innebærer at trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram, finmasket duk der motivet er avtegnet som en sjablong eller stensil - med åpne og tette partier. Silketrykk er den beste og billigste metoden for store opplag av t-skjorter, gensere, handlenett av bomull, forklær og lignende. På hvite plagg vil fargegjengivelsen bli presis, mens på kulørte plagg trykker vi en dekkfarge i bunn for best mulig fargegjengivelse.

Transfertrykk

Transfertrykk er ofte den beste løsningen til ytterplagg, paraplyer, sekker, bagger og andre impregnerte materialer og plasseringer som ikke enkelt kan silketrykkes. Transfertrykk er en av de mest brukte metodene for tekstiltrykk, og passer også perfekt hvis du behøver trykk på små opplag om gangen, men vet at totalantallet kommer til å bli større. Da kan vi trykke transfermerker, oppbevare merkene for deg, og sette dem på plagg og tekstiler etterhvert som behovet melder seg. En tilleggsbonus med denne trykkemetoden er at vi raskt kan levere trykkede tekstiler siden vi allerede har transfermerkene i hus.

Vi leverer flere forskjellige typer transfertrykk; silketrykket transfer, DST (Digital Screenprinting Technologies)-transfer, vinylfolie og print & cut-transfer.

Brodering

Vi anbefaler å bruke brodering som trykkemetode når firmalogo og lignende skal profileres på et mer eksklusivt kvalitetsprodukt. Brodering vil gi dette produktet et ekstra eksklusivt preg og tåler godt vask etter vask.

Du får broderte logoer, merker og profileringstekster på det meste av tekstilprodukter som skjorter, jakker capser, t-skjorter, håndklær og nett. Vi kan også brodere på hardere produkter som kofferter og bagger.