Korpsgenser, hettejakke og hettegenser til korpset

Korpsgenser for skolekorpset, storbandet og orkesteret kjøper du enkelt hos oss! Vi trykker korpsets logo på bryst og/eller rygg, og kan også trykke instrumentnavn, noter eller andre beskjeder hvor som helst på plagget - det være seg på rygg, bryst, mage, hette eller erme. Vi har populære gensere og hettejakker til gunstige priser, og vi trykker selv på korpsets logo, for rask levering og lave priser.

Noen eksempler på populære korpsgensere:

  • Rund hals – Tracker Original Sweatshirt: En klassisk sweatshirt til voksne og barn med detaljer som gjør dette til en klassevinner.
  • Hettejakke – Gildan Full Zip Hooded Sweat: Tidsriktig hettejakke i kraftig og behagelig kvalitet til voksne og barn.
  • Hettegenser – Tracker Original Hood: Klassisk hettegenser i kjent kvalitet til voksne og barn.
  • Prisgunstige alternativer – god kvalitet og mye for pengene!
  • Bredt utvalg av farger og størrelser.

Vi har selv barn i korps og vet hva som er viktig for deg som uniformsforvalter. Vi jobber for at informasjon, forarbeid, bestilling og levering skal være enkelt, oversiktlig og effektiv med tydelige priser, gode løsninger og rask ekspedering. Våre korpsgensere er av topp kvalitet til lav pris slik at både du og musikantene skal være fornøyde - både på kort og lang sikt. Våre fleksible og effektive trykkemaskiner leverer et holdbart og pent trykk i lang tid, og våre fleksible leveringsalternativer sikrer at varene kommer trygt frem - dit du ønsker.

Kjøp ny korpsgenser nå! Sjekk våre profilkataloger for fullstendig utvalg, og våre bestselgende korpsgensere under.

Noen av våre bestselgende korpsgensere

Tracker Original Sweatshirt korpsgenser

Tracker Original Sweatshirt

BESKRIVELSE:
En klassisk sweatshirt med detaljer som gjør dette til en klassevinner. Flosset innside, doble ribber med Lycra i ermer, hals og linning. Halvmåneformet forsterkning isydd i nakkepartiet og vevet fortsterkningsbånd i nakkesøm.

MATERIALE:
65% bomull, 35% polyester.

VEKT:
280g/m2

STØRRELSER:
Barn: 100 cl (2-3 år) 130 cl (4-6år) 150 cl (8-10 år) og 170cl (12-14 år)
Voksne: S - 4XL

FARGER:
Hvit, lys gråmelert, sort, marine, rød, kongeblå, skifergrå, gråmelert

PRIS: 
Junior: 120,- eks. mva.
Voksen: 145,- eks. mva.


Gildan Full Zip Hooded Sweat korpsgenser

Gildan Full Zip Hooded Sweat

BESKRIVELSE:
Tidsriktig hettejakke i kraftig og behagelig kvalitet til voksne og barn. Forkrympet fleecestrikk, nylonglidelås, frontlommer, tvillingsøm på skuldre, i armhule, nakke og kanter, 1x1 rib med spandex. Juniormodellene er barnesikre, uten snøring i hette.

MATERIALE:
50% bomull, 50% polyester.

VEKT:
271g/m2

STØRRELSER:
Barn: JXS - JXL
Voksne: S - 2XL

FARGER:
Lys gråmelert, sort, marine, rød, kongeblå, lys rosa

PRIS: 
Junior: 180,- eks. mva.
Voksen: 200,- eks. mva.


Clique Basic Hoody korpsgenser

Clique Basic Hoody

BESKRIVELSE:
Klassisk hettegenser i kraftig og behagelig kvalitet til voksne og barn, med rib i mansjett og nederkant. Frontlomme. Tilpasset hodetelefoner. Juniormodellene er barnesikre, uten snøring i hette.

MATERIALE:
65% bomull, 35% polyester.

VEKT:
280g/m2

STØRRELSER:
Barn: 90/100, 110/120, 130/140, 150/160
Voksne: xS - 3XL (Mørk marine, gråmelert og sort opp til 5XL)

FARGER:
Hvit, visibility gul, visibility orange, klar cerise, rød, burgunder, sterk lilla, turkis, kornblå, lyseblå, mørk marine, visibility grønn, eplegrønn, flaskegrønn, lysebeige, gråmelert, antrasitt melert, sort

PRIS: 
Junior: 139,- eks. mva.
Voksen: 159,- eks. mva.


Trykkostnader

Trykkostnader kommer i tillegg til plaggets pris. Vi velger ulike typer trykketeknikker ut fra antall plagg/trykk, hva som skal trykkes og hva det skal trykkes på. Kostnader for trykk varierer med antall plagg og antall trykk. Kontakt oss for pris.

Vi har nylig byttet til Idealtrykk, og vår erfaring så langt er at de fullt ut kan måle seg med de store leverandørene. Det at det er en liten og lokal bedrift, er en klar fordel. Vi får raske og hyggelige svar når vi henvender oss, og de gir gode forslag til utforming av logo når vi trenger det. Leveringstiden er også kort, noe vi setter stor pris på! Og: Musikantene er fornøyde med genserne sine.

Borgen skolekorps logo

Elin Brusletto

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling av korpsgenser