Vi gjør deg synlig med sterke farger og synlighetsbekledning

Av og til er det viktig å skille seg ut i mengden. I noen jobber er det helt avgjørende at du synes godt, men det er ikke alltid nødvendig med reflekser eller refleksvest på din synlighetsbekledning.

Mennesker med synlighetsbekledningNår man jobber som arrangør eller frivillig for små og store arrangement er det også viktig å være synlig på høylys dag. Sommeren er høysesong for ulike typer arrangementer som festivaler, konserter, cuper, løp og turneringer. I sommervarmen kan det være deilig å slippe ekstra synlighetsbekledning utenpå vanlig tøy. Hvorfor ikke velge t-shirt, polo eller genser i sterke klare farger? Og om sommerkvelden blir kjølig, ta på en myk fleecejakke som gjør deg godt synlig.

Om du sverger til refleksvest, så har vi det også!

 Sjekk ut vår PDF katalog med synlighetsbekledning

Vi har samlet et rikholdig utvalg av synlighetsbekledning i en PDF-katalog (klikk på lenken for å komme til katalogen) for at du enkelt skal kunne velge det som passer deg og ditt arrangement best. Vi tilbyr alt fra t-skjorter i bomull og polyester til polo/piquet, sweatshirts, hettegensere, hettejakker, fleecejakker og fleecevester, allværsjakker og refleksvester i ulike utforminger.

Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet vårt, på e-post post@idealtrykk.no eller ring oss på 47 28 00 00 for et godt tilbud til ditt arrangement!

Se vår PDF katalog med synlighetsbekledning: